BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, August 27, 2010

Hadiah 'nur_eimi Lucky Draw'

Perhatian kpd semua peserta nur_eimi lucky draw...
hadiah sudah pun tersedia..
tgu mase nak cabut undi...
umumkan..
n poskan kpd yg bertuah...


 ni hadiah utama nyer seperti yg nur beritau..de ckit tambahan yg di sponser oleh mak nur..kak yan avon hehehe (gelaran yg org kg panggil )..buku resepi chef wan, sampul duit raye,shopping beg (new from avon) n lipstick case..

ni lak tuk 2 org lagi yg bertuah..bukan kongsi 2 org yek..but seorang 1 set mcm kat gambo atas ni...handbag (boleh kot bawak g dinner or mane2 la..),sampul duit raye, shopping beg n lipstick case..

camne..ok x???
ni jer yg termampu buat mase skrg..
Thanks sangat2 kpd mak nur la yg kasi hadiah tu..
seronok lak bile mak nur sgt bersemangat n suke after nur beritau de wat lucky draw kat blog n nak minta sponser kat mak..dengan pantas mak nur jawab..
'ok nnt mak tgk pe yg de..'
so nur ingat next GA..(xtau bile..) nak mintak sponser lagi la hehehe..xla gurau jer..nak wat GA yg berkaitan ngan ibu..n nak minta mak nur yg pilih pemenang..semoga niat nur ni terlaksana la...melalut lak...so harap suke la hadiah2 tu..

kpd yg belum join..masih de mase..lucky draw ni valid until 27hb ogos 2010..undian akan dibuat pada 30hb ogos 2010.. n hadiah akan di pos b4 raye insyakAllah...


8 comments:

EiJa ZaQuaN said...

wah mmg besh arr hadiahnya..hopefully ade luck la..hehehe.. ^_^

Cute MuM said...

menarik hadiahnyer... harap2 bertuahlah...

zurazari said...

hehehe... saper la yg bertuah tu kan??

mama zharfan said...

best tu..

rDnA said...

waaaaaa...best arr mak nur nk sponser.
hrp2 dna ada luck la

nadiah said...

best r hadiah tu
satu tuk saya kan eimi...hehehe

sop said...

mmg best mak nur.. sporting

farra8979 said...

bestnye klu dpt... hiihihi..