BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Monday, April 18, 2011

makan chicken grill....

Selamat pagi semua...tibe2 pagi ni de mood nak tls blog...
nape???coz hati ni berbunge2 hehehe..(gatal..) walaupun bangun lambat arini..g keje lambat arini..tapi stil berbunge2...keh keh keh...gurau jer yek..sebenarnyer nak beritau semalam pe mimpi Esq kasi nur bunge..if kitorg dah kawen leh la pk 'nak mnt kawen lg 1 ker??'..tapi ni baru nak bertunang...bile tanye esq nape kasi bunge..kate akan ks bunge time anniversary  jer..jawapan yg di terima..saje..lame tak kasi bunge..huhuhu..dah la mase tu tgh tension ngan esq..tibe2 die kasi bunge lak...huhuhu..tak jadi nak merajuk..pepun thanks Esq kasi nur bunge..jgn ms bercinte jer kasi bunge yek..dah kawen nak jugak hehehe...
 sgt suke bunge ni...

tajuk lain crite lain lak...
kisah bunge tu time siang...belah petang..nur n sya g makan kat kafe An-Nur kat subang 2..saje nak try mkn kat ctu..dulu pernah makan lunch sekali..tapi mcm mahal ckit..ni try mkn mlm lak..
 sya pesan nasi goreng Thai..bile tanye sya sedap tak??die kate ok...so ok lor..
nur lak pesan black pepper chicken grill..mahal tul mkn petang tu...sebenarnye nak mkn nasi ayam..mcm sedap jer gambo nyer...tapi die kate xde..pastu nur nampak iklan ayam penyet..pun tak de gak...tgk menu western..mintak roti john..pun tak de..siap pelayan tu cakap...yg murah2 xde..de yg mahal2 jer..huhuhu..leh lak die ckp camtu yek...yg pasti chicken grill tu tak la sedap sgt..bukan sebab bengang ke pe..tapi serius tak sedap..sos nyer manis..tak rase sgt pun black pepper nyer..pastu daging ayam  nyer mcm liat gitu..pelik gak..ayam pun liat huhuhu..lps ni tak nak mkn western kat situ lagi..

3 comments:

Wana Owen said...

boleh tak aku nak cakap..yang waiter tu kerekkkkk bangat?...muahahaha...

nur_eimi said...

mmg pun....tapi nasib baik die senyum..if buat muke mmg hangin la..

zahidah dihaz said...

cantih ah bunga tu...terlapar pula dengar pasal chicken grill ni..


New Entry: SHOPHOUSES + STADIUM + PREDUENTIAL = PENING