BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, March 30, 2011

Free 2 Big Breakfast McD...

dah petang baru sempat update pasal ni...hari ni pagi2 lagi dah kuar umah g McD kota damansara tuk dapatkan free big breakfast..boleh kire berapa kali mkn kat McD big breakfst ni..tapi coz free..sanggup bangun pagi2 n kuar umah awal...
macam ne dapat free??..dgn kupon ni..tah mane Yaya dapat..yg pasti dh tersebar kat surat kabo tenet..mule2 tu riso gak..boleh terima ker kupon yg print out ni jer..sampai sane..mak ai..ramai yg beratur..syaratnyer kene beli rm5 ke atas..
nur beli hotcake set n apple pai..lupe nak beritau..nur g ngan sya..so  kitorg bwk blk office 2 set hotcake n 4 set big breakfast...mmg kenduri la...pe pun Alhamdulillah ngan rezeki yg Allah kasi ni...

Esok nak g lagi..En.Esq jeles nur mkn McD pagi ni..so esk die nak mkn gak..kupon de lagi..so jumpe di McD yek...


3 comments:

MizZ eYka Bbabo~~ said...

ape kate kalo bwk ika skali nak..??
>.<

nur_eimi said...

tak sempat....

MiSzy DiaN said...

hehehe..
bestkan dpt breakfast mcd..
ari tu dapt jua akhirnya nak mkn mcd tp set breakfast pnya..