BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, June 14, 2011

Apam Polka Dot...

Akhirnya berjaya jugak nur buat apam polka dot ni..Alhamdulillah siap dapat tempahan lagi dari kawan2 office..minggu ni pun ada tempahan...
 ni 1st trail nur wat apam ni..resepi nur amik kat tenet jer..pastu ubah-ubah ckit..coz nur tak suke manis sangat..nur bawa ke office..terus dapat tempahan..

 ni 1st tempahan dari Farah..500bj..farah order untuk kenduri kawannya..buat makan2 tetamu kot..warna-warni menjadi pilihan farah..inti coklat n jem strawberry..

 2nd order dari syira..250bj..inti coklat..ni untuk kenduri kawen die..tuk tetamu makan2 waktu malam nikah..

 3rd order dari kak.Malissa..200bj..warna pilihan merah kuning..inti coklat..untuk majlis besday anaknyer..tema MU..

nur de jugak dapat tempahan untuk diletakkan kat hantaran..pilihan warna pink n purple..inti coklat..1st time buat yang saiz besar..ni saiz cup cake yg small..

Alhamdulillah semua berpuas hati dengan hasil kerja nur..InsyakAllah tengah improve kan lagi..

11 comments:

Ciare Baha said...

Eh aku pon tgh menggoogle2 resepi ni..bhn2 mcm senang tp leceh nak wat satu2 polkadot tu..tambah2 beranak kecik ni *alasan* HIHI..ingat nak buat la utk besday rayyan nti (padahal besdaynya lambat lagi. HAHA)

nur_eimi said...

hehehe...nnt rayyan pun tlg mama die wat apam gak hehehe

virda said...

akak, tak nak bagi resepi ke? bole wt time2 raya ni..hohohoh.. mcm mana bole jd polca dot tu..

Ciare Baha said...

nur aku ade jumpa 1 resepi dia kata taruk 'ovallete'..apekemende ovallete tu? HUHU

nur_eimi said...

virda: nnt akak publishkan..senang je..

ciare: ovallete tu wat die jd mcm sponge..

liyana said...

nur.....nk resepi....hehe

nur_eimi said...

kak.yana: boleh..nnt nur PM kat FB yek..

Fila Lane said...

nur nak resepi.. bleh?? huhuuhu.. nampak cam sangat sedap....

nur_eimi said...

angah: boleh aje..nnt nur publish yek..skrg ni tak sempat la..nnt nur ks yek...

nur_eimi said...

angah: boleh aje..nnt nur publish yek..skrg ni tak sempat la..nnt nur ks yek...

Sepi Si Sepi said...

awak...nak resepi gak...nk try wat...