BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, May 25, 2011

Wedding planner to be..

When kite nak kahwin..semestinya akan menjadi wedding planner kan??tidak semestinya kene menjadi kejaya..melainkan kite menggunakan service wedding planner..nur kurang kemampuan untuk megupah wedding planner..so terpakse la manage sendiri kenduri yang bakal di lansungkan tahun depan insyakAllah..
Terus terang nur tak tahu nak mule dari mana..ramai yang nasihatkan beli barang hantaran sikit-sikit..means 1 per satu..ok tak ade masalah pasal ni..memang dah mula beli..kad jemputan pun dah de kawan yang boleh tolong..tapi nur masih dalam delima nak pilih tema warne pe???plan kitorg nak warna hitam putih..tapi nur rase nak tambah lagi 1 warne kasi naik seri sikit majlis tu..tak la hitam dan putih semata..officemate de cadangkan warna dark turquoise..not bad..but kene bincang & research lagi..
future plan nak g tengok dewan..dewan mane yang ok dan senang untuk dua-dua belah pihak coz majlis ni combine belah lelaki & perempuan..then nak cari katering n test food die..huhuhu...poning den..

nur suke idea ni..tuk budak2 ok kot..

# if sape2 de cadangan boleh la beritahu yek..

2 comments:

Wana Owen said...

photographer pun dah kene start survey..

- zuriey - said...

nak kawen dah ke..bagus2..tahniah ye..