BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, February 8, 2011

Cuti-cuti malaysia...Kelate...

Alhamdulillah percutian kali ni berjalan dgn lancar tanpa sebarang halangan...cume train jer la lambat sampai...sepatut nyer train sampai kul 9.30 am kat wakaf bharu..tapi tak tau nape train delay sampai kul 12.30pm..1st time nak train tuk perjalanan yg panjang..16 jam beb..sakit badan ni..

 ramai gak yang turun kat wakaf baru ni...pelancong luar pun ramai..

kat KB nur stay kat Tune Hotel..dah tempah sebulan awal..
coz riso penuh...maklum la time cuti raye cine..kenape Tune Hotel??coz murah n selese..harge lebih kurang rm50 sehari..if mase promotion wajib lagi murah..
Tune Hotel ni betul2 sebelah KB mall..so tak de masalah nak cari barang or makan..
 ni la bilik nur..double room...nur pakai kipas jer..kipas pun dah sejuk coz bilik ni kecil jer..if nak tambah siaran tv, aircon, hairdryer, towel kene la bayo yek..but nur berpuas hati la..mmg tido mati la mlm tu..bukan pasal bilik selese sbnrnyer hehehe..pasal letih lame sgt duk dlm train...huhuhu..

ni view dari foodcourt KB mall..bz gak jalan kat kelantan ni...
 lepas check in kul 2 pm..mandi, solat n rehat sat..dalam kul 4 kuar g jalan2 n cari hadiah tuk member yg kawen kat KB mall..not bad gak..macam2 de..nak makan pun senang..de byk tempat makan, foodcourt n restoren fast food..if kat shah alam ni KB mall ni macam kat Plaza Alam sentral la..tapi KB mall ni baru lagi..so tak la penuh sangat mcm PAS..

 ok next crite kat entry seterusnyer...

4 comments:

Razif Radzi said...

Nur naik train dari KL Sentral? pukul brape train beertolak?

umialya said...

lamanya x g kb, sob3

nur_eimi said...

Razif Radzi: train dr kl sentral kul 8.30 pm..sampai sepatutnyer kul 9.30am...

hafiz said...

Best tu travel dengan train,
aku yang terlibat dalam project railway ni payah nak naik train huahahha