BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, November 22, 2012

nur_eimi Lucky Draw result

 Terima Kasih kepada yang sudi join lucky draw nur untuk kali ini...
nur dah potong name ni dah lame..tapi cabut nyer tu yang lambat..busy lately dengan hal dinner..
abis dinner keje lak banyak...
tempahan apam pun Alhamdulillah...
Arini nur cube luangkan juga la untuk umumkan siapa yang bertuah...
kali ni en.suami yang buat cabutan ni...

name yang siap digunting... 
siap untuk di cabut...
1st prize: Apam Corak de inti 100pcs 
2nd prize: Apam Corak + polkadot de inti  - 100pcs 
3rd prize:  Apam Polkadot de inti  - 100pcs
saguhati 1:  Apam Corak de inti - 50pcs 
saguhati 2:  Apam Polkadot de inti - 50pcs
Tahniah kepada mereka yg bertuah yek....

macam nur pernah beritahu...yang bertuah boleh pilih bile dorang nak apam ni..corak pe, warna pe n inti pe...

nanti nur akan email org yh bertuah ni..if siape yg bertuah ni baca entry ni dulu before nur email...email la nur k... Thanks...







4 comments:

Wana Owen said...

hehehhe...thanks to esq pasal tangan dia nak jugak cabut nama aku kan.hehehhe..

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah kpd kesemua pemenang!

gulegulekapas dhiya said...

alhamdulillah dapat merase apam kak eimi hihi kak eimi, kalau bagi detail kat komen ni boleh tak? lupe password emel

KyleLina said...

Alhamdulillah...Ina dah email...