BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, December 1, 2011

gambar apam part 2...

hehehe nur telah mencuri mase di opis untuk upload gambar apam yang sekian lame terperuk kat PC ni..
nur tak dapat nak tag sape nyer order..coz dah banyak sangat tangguh..lupe lak..kene bukak kitap baru dapat tau..tapi xde mase la nak belek buku tu..so nur just publish gambo apam jer la..sape rase die nyer order gambo tu..ye la kot hehehe...


 Thanks kepada semua yang order yek..
harap berpuas hati yek...

Harga apam polkadot:
50 bj- rm12 w/o filling & rm15 with filling
100 bj -rm20 w/o filling & rm25 with filling

Harga untuk apam corak2 lain-lain :
50 bj- rm17 w/o filling & rm20 with filling
100 bj -rm25 w/o filling & rm30 with filling

lebih dari 500bj harga boleh dirunding...
filling- coklat, kaya, peanut, jem strawbery, blackberry & nenas

Penghantaran
 area Shah alam(gaint seksyen 13) n kota damansara(gaint) ..
cas penghantaran mengikut kuantiti tempahan..
yg hampir dgn nur kat seksyen U5 shah alam(Mah sing industrial park) Free..
Pos laju nur cas rm13 (sampai dlm ms sehari or 2 hari ikut kawasan) (penghantaran ditanggung oleh pembeli)


NEW!!!
Harga untuk Apam saiz besar:

Apam polkadot w/o filling = rm0.50/pcs
Apam polkadot wt filling = rm0.60/pcs

Apam corak lain w/o filing = rm0.60/pcs
Apam corak lain wt filing = rm0.70/pcs

2 comments:

love pink so much said...

salam. erm. akak, macamana buat benda nie? mnrik la. nk blaja :) ahha. ape2 tggal komen kt masdiyanalovepink.blogspot.com~
trima kasih.

Jaja Shah-Mohen said...

Hi, Nur.

Thanks sebab reply comment that day.
Lupa pulak Jaja nak tanya hari tu.
Camne Nur buat apam polka dot tu kasi die bulat elok? Ader taruk dalam bekas aper2 ke?

Ader orang bitau kat Jaja taruk papercup tu dalam bekas lompang tp bekas lompang Jaja kecik je and biler taruk dalam tu, the apam cam terkeluar dari papercup die so jadi cam menggelebeh. Hahaha.

Nur buat camne?