BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, November 9, 2011

gambar apam part 1...

maaf kepada semua kerana lambat updated or upload gambar apam yg nur dah buat dari bulan 9-11..so malam ni nur luangkan jugak untuk upload...sorry kepada client yg order..nur tak sempat nak tag name korang kat gambo tu..but nur rase korang tahu kot yang mane hehehe...hope so...ape-ape pun nur ucapkan terima kasih kepada yang order..yang order banyak kali..juga yang bertanye..kepada yang memberi komen..nur akan cube baiki ape yang perlu..thanks yek..sesungguhnyer nur hanye insan biase tak lari dari membuat kesilapan dan banyak kekurangan..so kerjesama anda amat nur hargai...macam tulis surat rasmi lak rase hehehe....opss lupe kpd yg terpakse nur tolak order..sorry yek..tak mampu nak amik..nanti tak siap nur gak yang kene marah...i keje la u..so agak limit time nak buat n amik order byk...terpanjang lak tulis malam ni...ok selamat menjamu mate yek...


Harga apam polkadot:
50 bj- rm12 w/o filling & rm15 with filling
100 bj -rm20 w/o filling & rm25 with filling

Harga untuk apam corak2 lain-lain :
50 bj- rm17 w/o filling & rm20 with filling
100 bj -rm25 w/o filling & rm30 with filling

lebih dari 500bj harga boleh dirunding...
filling- coklat, kaya, peanut, jem strawbery, blackberry & nenas

Penghantaran
 area Shah alam(gaint seksyen 13) n kota damansara(gaint) ..
cas penghantaran mengikut kuantiti tempahan..
yg hampir dgn nur kat seksyen U5 shah alam(Mah sing industrial park) Free..
Pos laju nur cas rm13 (sampai dlm ms sehari or 2 hari ikut kawasan) (penghantaran ditanggung oleh pembeli)

3 comments:

Jaja Shah-Mohen said...

Hi, Nur.

Wah, cantek betul apam yang Nur buat. Kagum sangat tengok. Terrer betul buat kaler2 and tak berselerak jadinye.

Nak tau camne gaya buat boleh? Sb hari tu Jaja try buat apam polka dot. Jadi elok, alhamdullilah tapi nak tau camne Nur boleh buat corak2 macam2.

Jaja ader anak kecik. So ingatkan kalau boleh belajar buat corak2 katun ke Domo ke, seronok sikit anak nak makan!

Harap boleh kongsi sikit tips camne nak kasi warna and apam tu naik elok and tak berselerak kalernye.

Thanks ~

nur_eimi said...

thanks ye jaja..

nak buat yg corak2 lain pun same ngan cara wat polkadot..cume kene tiru la corak pe..cth domo..so kene la wat mulut die yg merah..lepas tu gigi die n last mate...then kukus la..bertindih tak pe..adunan tak kan bercampur...try la...try la dulu wat muke pe2 yg senang..smiley face ker...

Cute MuM said...

cantiknya apam tue..
kreatif..
semoga bisnes terus maju yer..