BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Sunday, August 14, 2011

accident di bulan ramadhan...


semalam...after balik berbuka puasa di umah nenek dekat keramat nur & esq accident..but accident kecil jer..jatuh motor dekat selekoh..jalan dekat selekoh tu banyak pasir lak..maybe coz petang tu ujan lebat n pasir pun byk terkumpul kat situ..mujur xde kenderaan lain...tapi sakit gak la...luke2 ringan di tangam n kaki..tapi kesain esq..hampir pitam..motor xboleh start..terpakse tolak sampai umah nur..nasib dah nak sampai..if jau lg jenuh gak la...pagi ni bangun sahur dah star rase sakit badan sebelah kiri..badan terkejut kot...yela jatuh terhentak sebelah kiri..

pe pun syukur kerana cedera ringan..tiade yang patah or lain2 yg teruk..nur terima semua ni dengan redha..semua ni dugaan...sesungguhnya kesakitan yg kami alami semua nya Allah kasi untuk munghapuskan dosa-dosa kecil...insyakAllah...harap kejadian ni tak berlaku lg...doakan nur & esq cepat sembuh yek..amin..

4 comments:

MaiHani said...

Hati2 time hjan ni nur. Xleh laju2. Semalm masa mai on the way blik dr sg besi pun ada pasangan jatuh motor nk u turn ke knan sbb jln licin. Nsib baik xde kereta blkg & lori kt blkg diorg pn xlaju..nauzubillahminzalik kalau x, xtau ape jd.

Wana Owen said...

get well soon nur..btw..tahun ni tak bukak pose lagi ngan nur dan sya,,,,

Fila Lane said...

semoga nur cepat sembuh tau.... :)

yaya+frdz+auf said...

nur. kenangan tu jatuh motor dgn tunang. take care. sapu ubat kt luka tgn tu.