BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Tuesday, July 20, 2010

Dunia Baru Reunion

alahai kecik nyer gambo ni...try google xjumpe gambo ni..ni nur terpakse print screen pastu crop kat paint hehehe..tujuan nur tuk beritau yg sekarang ni nur duk follow crite dunia baru reunion kat gua.com ...crite ni hanye de kat gua.com..xditayangkan kat mane2 siaran tv..xtau nape..tapi itu la hakikatnyer..ala layan tuk suke2..coz crite ni kelakar..walau pun xsemua yg de..tapi crite ni tetap jadi..ni kisah after dorg dah abis belajar n tgh keje..byk perubahan..yg dah kawen..yg jadi gemuk..yg macam2 la..nak tau tgk la kat gua.com...sekarang ni dah episod 19 xsilap nur..tapi xabis lagi..setiap episod lebih kurang 5-7 minit jer..kejap jer..xsabo nak tgu episod seterusnyer...


sape yg layan dunia baru kat tv3 dulu..rase2 nak layan lagi..layan la kat gua.com..lawak hehehe

2 comments:

sI tEDI said...

tajul rambut pendek ke dia ikut tu?
aduhai
lebih puas tgk dlm tb :))

nur_eimi said...

die ikat..die bos kene la kemas hihi