BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Wednesday, December 30, 2009

Avatar

Movie yg sangat menarik..nur xla pandai nak komen lebih2 on jalan critenyer..biase la crite pasal ketamakan manusia..but banyak pengajaran nyer..suke suke suke..nape nur suke n nak sangat tgk crite ni???dengar kate crite ni crite termahal yg di arahkan oleh James Cameron..betul ker???james cameron ni yg mengarahkan crite titanic tu..so dah kate mahal, hasilnyer pun kene la baguskan..mule2 tu ingat crite avatar ni crite avatar the last airvender (Avatar ang)..ternyata sangkaan ku salah bile tgk trailer nyer..bile dah tengok full crite ni..memang rase bbaloi..memang best..thump up...if korg de mase pegi la tgk...permandangan hutan nyer yg paling nur suke..sejuk mate memandang..




Jake Sully with his avatar..
 
awek kat plenet Padora dari kaum Na'vi
 
flying with.....???xingat la name binatang ni... 

nak tau full pasal crite ni kene la tgk sendiri yek..baru la best..
enjoy the movie...

2 comments:

Fila Lane said...

Memang cite ni best kan Nur... Sweet pun sweet tgk Nitri Ngn Jake Sully tu... Huhuhuhu....

AN said...

2 kali pi TGV nak tgk AVATAR full...